Wijnloop in Heusden Vesting

Foto: HeusdenNieuws

Op vrijdag 25 september (van 18.00 tot 21.00) organiseren de winkeliers in Heusden vesting een Wijnloop. Wijnwandelingen, wijnroutes, het is een beproefd concept in diverse steden als Blaricum, Huizen en Monnickendam.

Het succes hiervan moedigde ondernemersvereniging Heusden vesting aan om ‘De Wijnloop’ naar Heusden te halen. Via dewijnloop.nl kunnen inwoners en omwonenden van Heusden voor 15,95 een glas kopen om deze te laten vullen bij de vijftien deelnemende winkels.

Iedere winkel schenkt een andere wijn. De Heeren van Heusden wijnkopers en Stadsslijterij de Waterdrager hebben de handen ineengeslagen en verschillende wijnen geselecteerd om te proeven in de winkels.

De winkeliers hebben het niet eenvoudig momenteel. Zelfs de mensen uit eigen dorp of stad kennen amper de winkels om hen heen. Met ‘de Wijnloop’ maken de inwoners weer eens kennis met al die leuke winkels en bevlogen ondernemers in hun woonplaats. Maar ook mensen van elders worden van harte uitgenodigd. Onder het genot van een lekker glas wijn lopen de wijnlopers van winkel naar winkel. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de regels omtrent Covid-19.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.