Gemeentewerf blijft open

Foto: Gemeente Heusden

De gemeente Heusden krijgt veel vragen of de milieustraat geopend is. Als overheid proberen ze onze dienstverlening zo lang als mogelijk vol te houden. Dat betekent dat de milieustraat geopend is op de normale tijden.

Wil je afval wegbrengen dan gelden er vanzelfsprekend wel regels:

< Heb je gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten, kortademigheid en/of koorts kom dan niet langs;
< Kom met zo min mogelijk personen langs. We houden in de gaten of er niet meer dan 100 personen aanwezig zijn op de milieustraat. Anders vragen we je om te wachten in de auto;
< Bewaar 2 armlengtes afstand tussen
< Graag met pin betalen.
< Neem je ook je afvalpas mee

Duinweg 37
5151 RK Drunen

Vuilniszakken met huishoudelijk restafval en los huishoudelijk restafval mogen niet bij het grof huisvuil, dit afval moet in de ondergronds restafvalcontainer afgevoerd worden. Neem bij een bezoek aan de milieustraat daarom altijd uw afvalpas mee! Op verzoek van onze medewerkers moet u de afvalpas kunnen tonen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.30 tot 16.00 uur
Woensdag 13.30 tot 16.00 uur
Donderdag 13.30 tot 16.00 uur
Vrijdag 13.30 tot 16.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 15.00 uur
Zondag Gesloten

 

De gemeentewerf ligt op hetzelfde terrein als de milieustraat. Bij de gemeentewerf kunt u onder andere materialen reserveren en ophalen zoals dranghekken, kliko’s, vlaggenmasten en/of verkeersborden. Daarnaast kunt u bij de gemeentewerf overleden huisdieren brengen en terecht voor het maken van meldingen over de openbare ruimte. Meer informatie over de gemeentewerf zoals de openingstijden leest u hier.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen