Heusden Young Talent Doener van de Maand

Foto: Thom Blankers

Vrijdag mocht wethouder Thom Blankers aan Heusden Young Talent de taart voor Doener van de Maand uitreiken. In een paar jaar tijd zijn al bijna 50 talenten via dit platform gekoppeld aan mooie stageplekken bij innovatieve bedrijven in de gemeente Heusden 

“Een top samenwerking tussen overheid en ondernemers om zelf het verschil te maken op de overspannen arbeidsmarkt” Laat de Thom Blankers weten. Heusden Young Talent is een platform opgezet door vier Heusdense ondernemers: Jeffrey Joosten, Arnold Versteeg, Andres Boom en Thom Blankers. Deze ondernemers merkten alle vier op dat het invullen van (voornamelijk) technische vacatures door jonge professionals steeds lastiger wordt.

Missie
Op basis van deze ondervinding willen de vier ondernemers een innovatieve omgeving ontwikkelen waarmee Heusdens (jong) talent wordt behouden binnen de Heusdense arbeidsmarkt. Zo hopen de ondernemers hun maatschappelijke bijdrage te leveren binnen de gemeente Heusden.

Visie
Heusden Young Talent wilt deze missie behalen door een platform te creëren en te onderhouden waarin jonge talenten samen met ondernemers (mkb bedrijven) en overheidspartijen in multidisciplinaire teams aan innovatieve projecten kunnen samenwerken.

​Kernwaarden
Heusden Young Talent is er voor de technische of innovatieve student die op zoek is naar een mooie (afstudeer)stage en de Heusdense ondernemer die zich in wilt zetten voor meer jonge professionals in een innovatief gemeente Heusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen