Je (huur)woning verduurzamen, vraag tegoedbon aan

Foto: Pixabay

Energiebesparing en duurzaamheid zijn binnen de gemeente Heusden belangrijke thema’s. Wij gaan voor Heel. Heusden. Duurzaam. Ook jij kunt daaraan bijdragen en willen je graag helpen om energie te besparen, juist met het oog op de koude wintermaanden met hoge energieprijzen. Je kunt gratis een tegoedbon ter waarde van 50 euro aanvragen voor een vast pakket met energiebesparende producten. Let wel: op is op.

Voor wie?
Alle huurders en ook woningeigenaren binnen de gemeente Heusden kunnen hier gebruik van maken. Per adres kun je één aanvraag doen.

Hoe werkt het?
De aanmeldperiode loopt uiterlijk tot 15 januari 2022 of zoveel eerder als het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Je kunt je via www.heusden.nl/rrew aanmelden voor deze actie. Op deze site lees je ook de voorwaarden van de actie.

Begin januari wordt detegoedbon per post naar je toegezonden. Deze kun je tot en met 30 april 2022 inwisselen bij Hubo in Drunen of Keetels Elektro & Verlichting in Nieuwkuijk

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen