Doe mee vanavond aan de PubQuiz van Nix

Foto: Pixabay

Uitgaan, alcohol, middelengebruik en opvoeding. Wat weet jij daar eigenlijk van? Test nu je kennis in de ludieke Pubquiz van NIX en wie weet win jij wel een van de te gekke prijzen! De meeste mensen kennen de term NIX’18 wel en deze campagne is met allerlei partners, de sociale norm om niet te drinken en te roken tot je 18e versterken. 

Voor jongeren is alcohol en tabak extra schadelijk. Daarom wil de overheid deze leeftijdsgroep beschermen tegen de gevaren ervan. De overheid hoopt daarnaast ouders te stimuleren om de ‘NIX18-afspraak’ te maken met hun kind(eren). Ook in Heusden maakt men sterk voor deze boodschap.

Daarom organiseert de GGD Hart voor Brabant een Pubquiz van NIX. Tijdens deze online ouderavond leer je meer over het middelengebruik tijdens het uitgaan, wat alcohol doet met een puberbrein en krijg je tips om dit bespreekbaar te maken. Doe mee en wie weet win jij wel leuke prijzen aan het eind van de Pubquiz van NIX. De avond vind plaats op maandag 13 december 2021 van 19.30 tot 20.45 uur. Klik hier op de link om je aan te melden voor deze avond.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen