G1000 Burgerberaad komt naar Vliedberg

Foto: G1000 Vliedberg

Ook in Vliedberg spelen vragen over de toekomst. Hoe wordt de wijk duurzaam? Hoe blijft de wijk leefbaar? Wat kunnen we doen om dat te verbeteren? In het Burgerberaad G1000Vliedberg gaan inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente in gesprek om vervolgens samen te beslissen over wat er moet gebeuren.

Deze voorstellen worden vastgelegd in het Burgerakkoord. Vervolgens gaan inwoners, organisaties en de gemeente aan de slag om die voorstellen zo goed mogelijk te realiseren. Iedereen van 16 jaar en ouder maakt kans om mee te doen. Van elk woonadres in Vliedberg is één bewoner ingeloot. De uitnodigingsbrief van G1000 wordt deze week verstuurd.

Stichting G1000.nu organiseert de G1000Vliedberg. Een onafhankelijke organisatie van burgers. Deze organisatie heeft geen belang in de uitkomsten van het burgerberaad. Het initiatief komt van gemeente Heusden, waarmee vooraf een overeenkomst is getekend waarin zij belooft de uitkomsten serieus te nemen en zich niet met het proces te bemoeien. Meer informatie vind je hier

Het volgende webinar is 13 april

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen