Afval gedumpt in buitengebied van Vlijmen

Foto: Gemeente Heusden

Donderdagmorgen is aan de Rupweg in het buitengebied van Vlijmen afval gevonden. Momenteel loopt er een onderzoek om de dader(s) van deze dumping te achterhalen. Ook zal er aangifte van een milieudelict worden gedaan. Heb jij iets gezien?

Heb jij een vermoeden van criminele activiteiten in jouw buurt? Maak dan een melding! Naast de rol van de overheid is ook de rol van inwoners en ondernemers ontzettend belangrijk! Zij zijn de ogen en oren in de wijk. Met hun oplettende blik kunnen we de georganiseerde misdaad nóg beter aanpakken. Het gaat niet alléén om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Jouw hulp is dus onmisbaar! Meld verdachte situaties met spoed bij de Politie via 112 of bij minder spoed 0900 – 8844. Doe je liever anoniem een melding dan kun je dit doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000. Je kunt een anonieme melding ook doorgeven bij de gemeente, wij behandelen jouw informatie strikt vertrouwelijk. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Online anonieme melding maken

Melding maken bij de gemeente

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen