De voetbalcompetitie gaat van start

Foto: Heusden Nieuws

Dit weekend begint de voetbalcompetitie seizoen 2018-2019 voor alle Heusdense voetbalclubs.

In de 3e klasse speelt Nieuwkuijk zijn eerste wedstrijd al op de zaterdagavond in Vught bij Zwaluw VFC. Nieuwkuijk wist zich pas via de nacompetitie te handhaven in deze klasse. Zwaluw VFC had vorig seizoen een goed seizoen en wist zich net niet te plaatsen voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.
RKDVC begint met een thuiswedstrijd tegen de nieuwe club SCG ’18. SCG ’18 is een samensmelting van RKVV Sint Michielsgestel en SCI. RKDVC gaat met vertrouwen de competitie nadat zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker na een ruime winst op DESK.
Vlijmense Boys dat een goede tweede helft van de competitie had vorig seizoen begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen BMC uit Berlicum. Een sterke tegenstander dat afgelopen seizoen deelnam aan de nacompetitie voor de 2e klasse.
Haarsteeg dat in het bekertoernooi drie nederlagen kreeg te verwerken met o.a. een 6-1 verlies bij 4e klasser SC Elshout gaat op bezoek in Den Bosch bij TGG.
RKDVC, Nieuwkuijk, Vlijmense Boys en Haarsteeg gaan dit jaar weer spelen om de Naessenscup.

In de 4e klasse ontvangt SC Elshout het Tilburgse TSV Gudok en hoopt weer op een goed seizoen. HHC ’09 dat ternauwernood zich kon handhaven afgelopen seizoen start ook met een thuiswedstijd en ontvangt promovendus Den Dungen in Oudheusden.

FC Drunen gaat in de 5e klasse op bezoek in Esbeek en speelt daar tegen Tuldania.

Programma
zaterdag 22 september
18.30 uur Zwaluw VFC – Nieuwkuijk
zondag 23 september
14.00 uur SC Elshout – TSVV gudok
14.00 uur Tuldania – FC Drunen
14.30 uur RKDVC – SCI ‘18
14.30 uur Vlijmense Boys – BMC
14.30 uur TGG – Haarsteeg
14.30 uur HHC ’09 – Den Dungen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen