Spinning, clinic aangepast wielrennen en Kids Ride met Leontien van Moorsel tijdens Eneco Tour

Foto: Heusden Nieuws

Op dinsdag 12 augustus worden tijdens de etappe van de Eneco Tour drie extra activiteiten door stichting de Schroef georganiseerd. 

Stichting de Schroef, sportstimuleringsorganisatie binnen de gemeente Heusden, organiseert op vier locaties in de gemeente Heusden een spinningmarathon voor het goede doel. Daarnaast kunnen mensen kennismaken met aangepast wielrennen en is er voor de kinderen een Eneco Kids Ride.
Spinningmarathon
Op vier locaties in de gemeente Heusden verlenen vier fitness centra hun medewerking om een spinningmarathon te organiseren. Total Fit uit Vlijmen en Medifit, Easyfit en Fun2BFit uit Drunen zetten op verschillende locaties langs het parcours in de gemeente Heusden hun spinningfietsen neer en deelnemers fietsen voor het twee goede doelen; het lokale Jeugdsportfonds en stichting Vrienden van Otjiwarongo. Als je ook wilt deelnemen, geef je dan op of stel je vraag via [email protected].  
 
Clinic aangepast wielrennen
Laura de Vaan, een handbiker met zilver op de Paralympische Spelen van Londen, komt naar Eneco Kids Area om daar aan alle geïnteresseerden een clinic in het aangepast wielrennen te geven. Er kan worden kennisgemaakt met handbiken, tandemfietsen en cycling (drie wielen). De clinic duurt van 15.15 uur tot ongeveer 16.15 uur en deelnemers kunnen zich opgeven bij Maaike Walters, [email protected].
 
Eneco Kids Ride
Kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen deelnemen aan de Eneco Kids Ride. Ze gaan op hun eigen fiets op het parcours rijden met een startnummer en in gezelschap van Leontien van Moorsel. Ook kunnen de kinderen kennismaken met wielrennen en staan er allerlei andere attracties bij de finish op ’t Hoog. Inschrijven hiervoor kan op www.enecotour.com.

posterspinningmarathon

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen