Het Groot ANBO Langstraat Thuisconcours

Foto: Heusden Nieuws

Laten we in de Langstraat nu eens allemaal met elkaar gaan kaarten. In september start het Groot ANBO Langstraat Thuisconcours (rikken, jokeren of bridgen). Hierbij staat het ‘prikkelen’ van de hersenen, het speelplezier en het contact voorop. Het Thuisconcours is voor iedereen. Dus ook voor u.

Bent u een solo-speler? Geef u dan zeker op. De bedoeling is zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen zodat dit najaar en deze winter iedereen in de Langstraat -dus ook alle mensen die anders alleen thuis voor de buis (moeten) zitten- gezellig samen aan het kaarten zijn. De start in september en de afsluiting in maart is gezamenlijk maar het grote voordeel is dat er thuis gespeeld gaat worden en dat dit op elke dag (ook in het weekend) en elk dagdeel mogelijk is.

Meedoen kan in alle dorpen van de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk en Heusden. Inschrijven kan tot maximaal vier spelers. Doet u mee? Er zijn ook leuke prijzen te winnen. Meedoen is gratis! Kijk eens op de site www.anbo.nl/langstraat of bel 073-5130256.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen