Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind: Collectanten gezocht!

Foto:

Van 16 t/m 21 november 2015 vindt de landelijke collecteweek voor NSGK plaats. Stichting de Schroef is organisator van deze collecte in de gemeente Heusden en helpen daarmee kinderen en jongeren met een handicap. Helpt u ook mee?

De collecte is belangrijk voor het realiseren van projecten en het ondersteunen van kinderen en jongeren met een handicap. Het geld dat opgehaald wordt, wordt bijvoorbeeld gebruikt voor speciale vakanties, aangepaste speelplaatsen of sportaccommodaties en sportprojecten. Van de totale opbrengst die Stichting de Schroef ophaalt tijdens de Collecteweek komt een deel ten goede aan sport- en beweegactiviteiten voor het gehandicapte kind in en rond de gemeente Heusden. U draagt dus niet alleen uw steentje bij aan de landelijke projecten die georganiseerd worden door NSGK, maar ook aan sportprojecten bij u in de buurt!

Stichting de Schroef draagt NSGK een warm hart toe! Helpt u mee? Meldt u aan als collectant door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06-10532288.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen