Creatieve workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen bij Creakire

Foto: Creakire

Wil je kleding en leuke creatieve items leren maken? Creakire geeft naai- en haaklessen en creatieve workshops op elk niveau. Je start met de basis en je word stap voor stap wegwijs gemaakt.

Bij Creakire werk je in een prachtig, ruim en licht atelier dat is uitgerust met goed functionerende naaimachines en alle gereedschappen. Je krijgt persoonlijke aandacht en werkt in je eigen tempo. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 7 cursisten en workshops tot maximaal 10 personen. Daarnaast verzorgt Creakire workshops. Voor een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of kinderfeestje kun je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Eigenaresse Erika van Gessel-Rechters is opgegroeid tussen de stoffen en achter het naaimachine. “Het was haast vanzelfsprekend dat ik hierin een opleiding ben gaan volgen. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de MTS voor Mode en kleding Den Haag en na die tijd heb ik voor verschillende modebedrijven gewerkt.” Met Creakire wil Erika haar kennis, ervaring en enthousiasme overdragen aan iedereen die ook graag creatief bezig wil zijn en graag iets moois, wil maken voor zichzelf of voor vrienden als cadeau. “Ik wil graag inspireren laten zien van wat er allemaal mogelijk is.’

Facebook Creakire
Telefoon 06-39219460

Creakire
Laurierstraat 22
5151AL Drunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen