Bloemisterij de Fontein elke zondag open

“Mensen doen geen grote boodschappen meer op zaterdag. Dat is niet nodig, omdat supermarkten tegenwoordig ook op zondag open zijn”, zegt Miranda van den Broek. Daarom is bloemisterij de Fontein uit Vlijmen nu ook elke zondag van 12 tot 5 open.

“Dat is een stukje service naar de klanten toe.” Miranda zegt dat het koopgedrag van de klanten verandert en dat de winkel mee verandert. “Omdat mensen steeds meer via internet zijn gaan kopen, zijn wij ook heel actief bezig met onze webshop op www.bloemisterijdefontein.nl. We merken dat daar steeds meer wordt besteld.”

Nu de supermarkten bijna allemaal open zijn op zondag, kan de Fontein niet achterblijven. “Je hoeft niet meer drie keer na te denken over de spullen die je op zondag nodig hebt. Een bloemetje schiet er dan vaak bij in. Nu de Fontein ook open is op zondag, is dat geen probleem meer.”

Wie wel eens bij de Fontein komt, weet dat Miranda altijd zelf in de winkel staat. Op zaterdag krijgt zij hulp van haar dochter Sabionne. “Omdat we zeven dagen in de week open zijn, nemen we Inge Jarings in dienst.” Inge werkt voortaan op donderdag. Ook op zondag kunt u haar treffen in de Fontein, dat gaan Miranda en Inge om de week doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen