[Blog] Marie Louise Meesters kijkt tevreden terug op de eerste 12 weken van De Afvalrace

Foto:

Hallo allemaal, ik ben nu halverwege De Afvalrace en ik wil graag even terug kijken naar de eerste twaalf weken.

Wat was en ben ik blij dat Roger mij heeft uitgekozen voor de Afvalrace. Op het moment dat duidelijk werd dat ik als “winnaar” gratis mee mocht doen heb ik wel wat traantjes gelaten. Ik vind het een superkans en vind het, ondanks dat ik vaak flink moet afzien, nog steeds één grote verwennerij. Het is echt fijn om door iedereen bij Fysiocare zo te worden geholpen met de training en met mijn nieuwe eetpatroon. Ik zeg nieuw maar dat is het eigenlijk al een tijdje niet meer. Ik ben er al aan gewend en het kost me geen moeite om op op deze manier te eten. Allemaal heel hartelijk bedankt, dat mag ook weleens gezegd worden.

Wat net zo’n fijn gevoel geeft is de steun die ik van iedereen uit mijn omgeving krijg. Familie en vrienden maar ook onbekenden, jullie beseffen het waarschijnlijk niet maar dit is hetgeen waardoor ik door kan en zal blijven gaan als het even allemaal wat minder makkelijk gaat! Ook jullie wil ik danken.

In de afgelopen maanden heb ik meerdere gloriemomenten meegemaakt. De eerste en belangrijkste is dat ik minder medicijnen voor mijn diabetes hoefde te slikken. Vlak daarna komen de keren dat ik op de weegschaal stond en er weer een (klein) beetje van mijn gewicht af was. Dat mijn conditie stukken verbeterd is en mijn lichaam strakker wordt is een bevestiging dat ik goed bezig ben. En dan zijn er ook de beloningen voor al het harde werken: de kookclinic en een mooi t-shirt en hardloopschoenen.

Ik ben voor mezelf de Afvalrace aangegaan omdat het mij niet lukte om blijvend af te vallen. De afgelopen periode heeft me al zoveel zelfvertrouwen en meer gegeven en er komen nog drie maanden! Ik hoop en denk ook wel dat ik straks in deze lijn voort kan blijven gaan.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie die willen weten wat ik met de weddenschap heb gewonnen; ik moet jullie het antwoord schuldig blijven omdat ik pas maandag de beloning ga krijgen…

En net toen ik me bedacht dat ik gelukkig tot nu toe maar weinig blessures heb opgelopen kreeg ik tijdens de training van vrijdag ineens een steek van pijn in mijn kuit. Joyce heeft hem nu ingetapet en vandaag gaat het gelukkig alweer wat beter. Als het hier bij blijft ben ik tevreden!

Volgende week zal Roger mijn wekelijkse blog overnemen dus ik ben er over twee weken weer!

Marie Louise

Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen