Inschrijven sportkompas voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs gestart

Foto:

De inschrijftermijn voor het Sportkompas is weer geopend. Van 25 januari tot en met 13 maart kunnen basisschoolleerlingen en leerlingen van het voortgezet onderwijs in twee aparte sportprogramma’s inschrijven met veel verschillende sportactiviteiten bij meer dan 30 sport- en beweegaanbieders.

Er zijn deze periode zelfs nieuwe unieke sporten zoals freerunning, triatlon en zeilen. Het Sportkompas is een sportkennismakingsprogramma, waarbij schoolgaande kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met verschillende sporten in en rond de gemeente Heusden.

Deelnemers kunnen kennismaken met een sport voor € 2,50 per sportactiviteit waar ze zich voor opgeven. Vele sportverenigingen en sportaanbieders hebben weer een mooi aanbod opgegeven en als deelnemer kun je ook voor meerdere sporten inschrijven. De periode waarin de sporten plaatsvinden is van 26 maart tot en met 29 mei 2016.

Al het aanbod kun je vinden op www.stichtingdeschroef.nl. Ook het inschrijven gebeurt digitaal via deze website. Sommige sporten kennen een maximum aantal deelnemers, dus als deelnemers verzekerd willen zijn van een plekje, wees er snel bij.

De deadline voor inschrijven ligt op zondag 13 maart. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen