[Blog] De Afvalrace Heusden: Joyce sport samen met Bianca en Marie Louise in Drunen

Foto:

Blog 19: Deze week is rustig verlopen. Ik had al verteld dat ik niet echt carnaval ging vieren want ik moest werken en afgelopen zondag zijn we naar de musical de Beauty and the Beast geweest, echt een aanrader!

Voor mezelf heb ik wel wat dingen op een rijtje gezet. Ik ga mijn doel niet halen op 1 april dus heb ik besloten om te proberen het voor 1 oktober te halen. Dan zijn we ongeveer een jaar bezig met de Afvalrace en dat is een betere uitgangsdatum. Soms wil je het liefst nog een beetje meer maar dan moet je lichaam ook meewerken en het moet gezond en verantwoord blijven dat je met het afvallen bezig bent. Natuurlijk ik kan nu wel een crashdieet gaan volgen maar ik wil gewoon niet dat de kilo’s er weer heel snel aanvliegen. Mariette en Erik staan gelukkig achter me en denken er gelukkig net zo over.

Het lijnen en sporten gaat nog steeds goed. Ik merk dat het lichamelijk allemaal goed gaat maar dat het psychisch best zwaar is soms. Ik ga hier niet teveel op in maar het enigste wat ik erover wil zeggen is dat als je overgewicht hebt mensen je niet altijd in je waarde laten. Dan snappen jullie wel wat ik bedoel….

Mijn familie steunt me nog steeds waar ze kunnen en zijn erg nieuwsgierig als ik mijn weegmoment heb gehad. Maar ik zeg er niet veel over want dat zien ze wel op de finaleavond (jullie zijn van harte welkom!)

IMG_6966

Afgelopen vrijdag hebben een super leuke training gehad bij de sportschool van Marie Louise, met haar trainer Roger. Heel intensief maar Roger is super enthousiast en dat motiveert enorm. De dag erna lekkere spierpijn maar dat hoort erbij, mij hoor je niet klagen!

Tot volgende week!

Groetjes Joyce.
Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen