Vrijwilligers expositie Heusden 1516 gezocht!

Foto:

HEUSDEN – Op 23 april 2016 opent de expositie Heusden 1516. Om deze tot een succes te maken, zoeken het Streekarchief en het Gouverneurshuis vrijwilligers! Om bezoekers wegwijs te maken en uitleg te geven, maar ook om te waken over de tentoongestelde stukken.

In 2016 is het 500 jaar geleden dat de wereldberoemde schilder Jheronimus Bosch overleed. Met tentoonstellingen, evenementen en culturele activiteiten wordt komend jaar uitgebreid stilgestaan bij het leven en werk van deze uitzonderlijke kunstenaar. Niet alleen in ’s-Hertogenbosch, maar ook in gemeente Heusden. Centraal staat daar de expositie Heusden 1516. De expositie vertelt het verhaal van het stadje Heusden in de tijd van Jheronimus Bosch, ca. 1450-1516, waarbij steeds oog is voor de relatie tussen Heusden en ’s-Hertogenbosch.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek www.heusden1516.nl voor meer informatie en kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 12 maart 2016 om 10.00 uur in het Gouverneurshuis, Putterstraat 14, Heusden. Dan vertellen we meer over de expositie en over wat u als vrijwilliger kunt verwachten. U kunt zich opgeven voor de bijeenkomst via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen