[Blog] De Afvalrace Heusden: het geheim van Bianca

De laatste loodjes!! Vrijdag 12 februari heb ik een pittige workout met Sandra gedaan. Daarna hup in de auto en door naar Drunen naar Fysiocare. Ondertussen Joyce even opgehaald. Marie Louise stond ons al op te wachten. Meteen weer een goede workout van Roger. Dit was dus een behoorlijk intensieve middag. In de avond zat ik dus met de benen omhoog, maar zullen jullie vast wel snappen.

IMG_0793[1]
Afgelopen zondag 14 februari hebben we (de deelnemers) elkaar ontmoet in Dongen. Hierbij waren een aantal personal coaches aanwezig van de diverse sportscholen waarbij wij sporten. Het was een intensieve dag. Pff. We begonnen met Tacoyo (Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga, Omgaan met stress).

IMG_0803[1]Dit was een erg leuke training, Intensief en ontspanning in een workout. Na ruim een uur hebben we heerlijk geluncht samen. In de middag nog een lezing. Deze lezing ging over hoe je succesvol kunt zijn in je dagelijkse leven. Hierbij gaat het dus niet alleen om de zakelijke kant maar ook om hoe je eet, beweegt en dat soort dingen. Ik heb deze lezing niet bijgewoond maar ben heerlijk buiten aan de gang gegaan. Het was kiezen of de lezing of een bootcamp. Nou deze keuze was niet zo moeilijk voor mij. Laat mij maar bewegen! Dit heb ik dan ook samen met Jan Maarten (coach) gedaan. Het was wel koud maar weer erg leuk met zoveel deelnemers tegelijk wat te doen.

Op 23 februari gaan we met zijn drieën knallen bij Total Fit. Sandra zal ons hier ook weer gaan begeleiden zoals zij dat al maanden erg goed doet. Ik heb wel besloten voor mezelf om niet te stoppen na de Afvalrace. Met Sandra heb ik dan ook afgesproken om samen nog 6 maanden door te gaan. Het sporten wilde ik al niet opgeven maar nu ga onder begeleiding verder. Dat vind toch wel erg prettig. Ff een oppepper op zijn tijd en heel belangrijk: ik hoef het niet alleen te doen!

Tja en nu nog 6 weken en dan is het zover! De finale. Hoe ga ik deze laatste weken invullen? Het dagelijkse leven gaat gewoon door daar veranderd niet zoveel aan. Wel zal ik wat nerveuzer gaan worden. Nu merk ik daar nog niets van maar mezelf kennende gaat dit zeker nog komen. Nu vraag je je af waarom ik nerveus zal worden. Het is nogal wat! Een heel proces gehad met mooie een minder mooie momenten. Hier heb ik me goed doorheen geslagen! Maar waar ik vooral tegen op zie is dat ik straks helemaal op de voorgrond in de belangstelling sta. Dat is niets voor mij. Het zal allemaal wel goed komen blijf ik maar denken!

Ook mijn privésituatie zorgt wel voor een hoop stress. Mijn man wordt volgende week geopereerd aan een ablatie. Dat is best een heftige operatie aan zijn hart! Dit brengt toch ook weer zorgen mee. Je weet wel dat je goed verzorgt wordt in het ziekenhuis maar goed dat maakt de spanning niet minder. Na de operatie zal het dus weer passen en meten worden om thuis alles door te laten lopen. Ik wil immers voor mijn man zorgen zodat hij ook goed kan herstellen maar ook wil ik mijn dagelijkse dingen zoals werk en sport door laten gaan. Het zal dus even pittig worden.

Hoe ga ik eruit zien tijdens de finale? Spannend maar ook dat weet ik zelf nog niet. Ik weet wel dat we helemaal in de watten gelegd gaan worden en echt heel mooi gemaakt worden. Hier laten ze niets over los. Er wordt alleen maar tegen me gezegd, het komt goed!! Ik hoop dat ik maar ook jullie het eindresultaat qua looks dan ook mooi vinden!

Ik heb daarnaast samen met Sandra nog een filmpje gemaakt. Geniet ervan en kom naar de finale dan maken wij er mooi feestje van!!

Sponsors-overzicht-Heusden