[Blog] De Afvalrace Heusden: Marie Louise kijkt erg uit naar de finale

Foto: Fysiocare Drunen

20e blog: Beste lezer, vorige week zondag hebben we met alle winnaars van de Afvalrace een Valentijnstraining gedaan. Na even buiten te hebben moeten wachten zijn we begonnen met een Tacoyo training.

Dat is een intervaltraining waarbij intensief bewegen wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten en als afsluiting totale ontspanning. Na een heerlijke lunch kregen we buiten nog een bootcamp van Eric. De trainers en degenen die niet aan de bootcamp deelnamen hebben een lezing kunnen volgen over hoe je succes kunt behalen in het dagelijkse leven. Al met al een gezellige dag waarbij ik vele deelnemers heb ontmoet.

De weken gaan snel en het ritme van sporten en gezond en regelmatig eten dat ik in het begin al had heb ik niet meer uit handen gegeven. Het zit gewoon al helemaal in mijn systeem. Na de Afvalrace zal ik zelf aan de slag moeten. Zal ik dan alle valkuilen nog steeds kunnen weerstaan? Ik vind het eng en hoop in de komende tijd ook daarin voldoende zelfvertrouwen te krijgen.

Afgelopen zaterdag hebben de deelnemers van Heusden en Waalwijk nog een bootcamp gehad bij de Roestelberg. Ik vind het zo lief dat Geranne en Romy met mij mee waren gekomen. Ondanks de voorspellingen is het gelukkig droog gebleven en hebben we heerlijk in de buitenlucht getraind.

Afgelopen vrijdag was ook het officiële weegmoment. Als je daar meer over wilt weten moet je even verder lezen. Ik heb Roger gevraagd jullie hierover te informeren. De laatste zes weken van dit traject gaan nu in. Het is allemaal zo snel gegaan! Vanaf nu ga ik niets meer zeggen over mijn gewichtsverlies. Ik kijk erg uit naar de finale, een dag vol verrassingen. Heel erg spannend. En natuurlijk ga ik de aankomende periode keihard er tegen aan om toch nog mijn gestelde doel te halen. Zijn jullie nieuwsgierig naar hoeveel ik uiteindelijk ben afgevallen en hoe ik er nu uitzie? Ik hoop het wel. Als ik je nog niet persoonlijk heb uitgenodigd doe ik dat bij deze. Het zou super zijn om iedereen die mijn blogs leest, die aan mij vraagt hoe het gaat en mij altijd op welke manier dan ook steunt op die avond te kunnen bedanken. En alle support is hartstikke welkom. Meld je nu HIER aan. De entree is gratis!

Het woord is nu aan Roger!

De laatste officiële meting voor de sluiting van de afvalrace. Op een of andere manier was het toch spannend. Iedereen weet dat de laatste lootjes het zwaarst wegen en we weten ook dat het veel zweet heeft gekost om het eraf te krijgen.
Marie Louise is begonnen met 93,5 kg en een buikomvang van meer dan 110 cm en een heup omvang van 118 cm. De spanning was te snijden…. Om te weten hoeveel centimeter Marie Louise is afgevallen zal je toch echt naar het finish gala moeten komen van de Afvalrace op 1 april.

Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen