Variant Nieuwkuijk verleggen op- en afrit verder onderzocht / bepaald

Foto: Gol

De stuurgroep van GOL heeft in januari besloten twee varianten bij Nieuwkuijk in de m.e.r. (milieueffectrapportage) te onderzoeken.

Voor de variant waarbij de op- en afrit naar het oosten wordt verschoven, is toen een zoekgebied bepaald.  De precieze ligging in het zoekgebied zou nog verder worden onderzocht.  De afgelopen periode zijn 3 varianten onderzocht. Op basis van deze onderzoeken heeft de stuurgroep nu bepaald hoe de op- en afrit wordt aangesloten op de wegen in de omgeving. Lees hier het hele artikel.

Het vervolg: onderzoek en ontwerp van de varianten
Voor GOL staat 2016 in het teken van de nadere uitwerking van de voorkeursvarianten. De (Ruimtelijke) ontwerpen van de varianten worden in de komende periode uitgewerkt en de varianten zelf worden onderzocht in het MER (milieueffectrapport). Het projectteam van GOL houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Lees hier een chronologisch overzicht van de volgende processtappen.

Vragen of opmerkingen?
De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeenten Heusden, ’s-Hertogenbosch, Waalwijk en het waterschap Aa en Maas. De provincie coördineert alle projecten en werkzaamheden en is het aanspreekpunt voor iedereen met vragen. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. U kunt ook een vraag stellen op de website. Zie Contact.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen