Bewust Langstraat present in Land van de Lente op 16 & 17 april

Foto: Lentiade

De zevende editie van de voorjaarsfair Lentiade wordt gehouden in de Poort van Heusden, bij velen bekend als het voormalige Land van Ooit. Op dit prachtige terrein met eeuwenoude bomen, idyllische lanen en kasteel d´Oultremont, ook wel het ‘Roze Kasteel’ genoemd, zullen ook een aantal bewuste ondernemers zich presenteren in de Bewust Langstraat stands 44 en 45 op zaterdag 16 en zondag 17 april, 10.00-17.00 uur.

 

De voorjaarsfair Lentiade is inmiddels jaarlijks voor duizenden bezoekers met lentekriebels een ‘must’. Shop bij 150 standhouders met van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, mode, brocante, kunst, beauty, woon- en tuindecoratie, gadgets, sieraden en culinaire of biologische streekproducten.

 

En niet te vergeten, maak kennis met een groot aantal van de Bewust Langstraat ondernemers. Ze laten je proeven van hun behandelingen waarmee je je lekkerder in je vel kunt voelen. Zo kun je kennismaken met yoga, klankschalen, stoelmassage, het ontdekken van energie of talent, meer te weten komen over sjamanistisch tuinieren en nog veel meer. Heerlijk om het voorjaar mee te beginnen. Vul er je Gelukslot in en maak kans op vele prachtige prijzen. Kijk voor het aanbod en het programma overzicht van de workshops en lezingen van Bewust Langstraat op www.bewustlangstraat.nl.

 

Verder kun je genieten van live muziek, bijzondere verhalen, ridders met briesende paarden en brekende lansen, indrukwekkende roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren en geniet van de vele activiteiten voor jong én oud. Ook ontbreekt het Foodcourt niet waar een bont gezelschap van kleurrijke keukens op wielen de meest smakelijke gerechten, vers fruit en gezonde shakes uit alle windstreken verkopen.

De entreeprijs bedraagt 12 euro, kinderen t/m 12 jaar gratis. Via Bewust Langstraat reserveert u uw kaarten met 40 procent korting. Parkeren is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen