RKC Waalwijk pakt punt in Amsterdam en FC Den Bosch verliest thuisduel

Jong Ajax – RKC Waalwijk 0-0
De enige wedstrijd in de Jupiler Leaugue waar deze ronde niet is gescoord. Jong Ajax en RKC hielden elkaar in evenwicht en de Waalwijkers hielden een punt over uit deze wedstrijd. Doordat TOP Oss ook niet wist te winnen door 3-3 te spelen tegen Telstar blijft RKC Waalwijk één plaats boven de rode lantaarn.
Er waren in Amsterdam nog geen 300 toeschouwers. Bij RKC Waalwijk kregen van Weert en Ndefe de gele kaart.

FC Den Bosch – Almere City FC 1-2
Na iets meer dan een kwartier spelen keek FC Den Bosch tegen een achterstand aan. Lars Nieuwpoort maakte voor Almere City de 0-1. In de 83 minuut maakte de club uit Almere de 0-1. Den Bosch deed een paar minuten nog wel wat terug en scoorde via Bart Biemans de 1-2.
In Den Bosch waren 2300 toeschouwers en er waren gele kaarten voor Disveld en Vossenbelt