Inschrijvingen Avondvierdaagse Drunen in volle gang

Foto: Avond4daagse Drunen

De inschrijvingen voor de Avondvierdaagse te Drunen zijn in volle gang. De organisatie is druk met de voorbereidingen en er heerst een gezellige drukte. Het stichtingsbestuur wordt de komende dagen bijgestaan door ruim zestig vrijwilligers.

De avond4daagse is  van dinsdag  31 mei tot en met vrijdag 3 juni.

Deelnemers die voor 27 mei via de website  http://www.avond4daagsedrunen.nl inschrijven, krijgen per mail hun startnummer en kunnen indien gewenst op maandag 30 mei al hun startkaarten afhalen
Voor de late beslissers bestaat de mogelijkheid op dinsdag 31 mei in te schrijven vanaf 17.00 uur op de startplaats bij De Zandley in de Burgemeester van de Heijdenstraat.
Op woensdag en donderdag is de startplaats bij Handbalvereniging Avanti, Torenstraat 146 en op vrijdag is start en finish op het Raadhuisplein.
Alle opa’s en oma’s, ooms en tantes worden uitgenodigd de jeugdige wandelaars die vrijdag  in te halen. Vanaf  18.30 uur worden ze weer op het Raadhuisplein verwacht. Er zal muziek zijn en veel gezelligheid. De voortekenen zijn gunstig dus het gaat een mooie tocht worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen