Werkzaamheden centrum Vlijmen

Foto: Gemeente Heusden

Vlijmen krijgt een nieuw centrum. Hiervoor vinden op en rondom het Plein de komende weken werkzaamheden plaats. De bouwhekken zijn inmiddels geplaatst, panden worden nu gestript en asbest gesaneerd. Hierna volgt de machinale sloop van de panden aan de oostzijde. Vanaf maandag 2 mei worden er bomen op en rondom het Plein gekapt. Vanzelfsprekend proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Weekmarkt verhuist tijdelijk

In verband met werkzaamheden op en rondom het Plein zal de weekmarkt, die op donderdagochtend op het Plein staat, tijdelijk verhuizen naar het parkeerterrein aan de Oliemaat. Samen met de kraamhouders is afgesproken dat de kramen in de hoek tussen de Scapino en de Aldi worden opgesteld. Als alle bouwwerkzaamheden rondom het Plein achter de rug zijn, keert de weekmarkt weer terug op het Plein.Op donderdag 12 mei vindt de eerste weekmarkt op de Oliemaat plaats.

Standplaats voorgoed naar Oliemaat

De standplaatshouders die op andere dagen op het Plein staan verhuizen. De standplaats komt op het parkeerterrein aan de Oliemaat bij de Aldi. Hiervoor worden 7 parkeerplaatsen definitief verwijderd. De standplaats keert niet terug naar het Plein maar blijft op de Oliemaat. Vanaf 3 mei staat de standplaats op het parkeerterrein aan de Oliemaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen