Jonathan Kindermans verlaat RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Kindermans vertrekt transfervrij met het recht op doorverkooppercentage gedurende zijn periode aldaar, naar OH Leuven. De Belgische middenvelder kwam in de zomer van 2015 over van RSC Anderlecht naar Waalwijk, nadat hij door de Belgische club een jaar was uitgeleend aan SC Telstar.

Algemeen directeur Remco Oversier vertelt het volgende over de transfer van Kindermans: ”De periode van Jonathan bij RKC Waalwijk is helaas niet geworden wat we allen hebben gehoopt. Met deze stap krijgt Jonathan een nieuwe kans bij een andere mooie club en krijgen wij nieuwe ruimte in ons budget. Dit is dan ook voor beide partijen de beste oplossing. Wij danken Jonathan voor zijn inzet en wensen hem veel succes!”

Jonathan Kindermans, geboren op 27 december 1994, kwam in het seizoen 2015-2016 in 17 duels van RKC Waalwijk in actie. Daarin was hij goed voor 2 doelpunten. De Belg besliste op 15 januari 2016 met een fraaie vrije trap in de slotminuut het duel tegen zijn oude club SC Telster met 2-1. Drie dagen later, op 18 januari, tekende hij voor zijn tweede en direct ook laatste treffer voor de Waalwijkers. Op bezoek bij de latere kampioen Sparta Rotterdam schoot de jongeling van afstand knap raak.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen