Testdag GALM voor mensen tussen de 55-70 jaar oud

Foto: Galm

Op 15 oktober vindt er weer een GALM fitheidstest plaats in de gemeente Heusden. Op deze dag kunnen alle inwoners van 55-70 jaar getest worden op allerlei gezondheid gerelateerde zaken zoals kracht lenigheid, uithoudings- en reactievermogen.

In principe kan iedereen in de aangegeven leeftijd aan de testdag mee doen, iedereen op zijn/haar eigen niveau. Na de testdag ontvangt u de testresultaten op papier mee naar huis en ontvangt u een beweegadvies. Het is mogelijk om 2,5 week na de testdag in te stromen in een speciaal beweegprogramma: het GALM project.

GALM onderscheidt zich van andere beweegprogramma’s door een speciale testdag, professionele begeleiding tijdens de beweeglessen(huisarts, fysio, professionele trainer, leefstijlcoach), het gevarieerde karakter (tijdens de lessen komen de deelnemers in aanraking met verschillende vormen van bewegen), het plezier en het sociale aspect dat altijd centraal staat.

Heeft u interesse in het project? U kunt zich middels dit e-mailadres ([email protected]) aanmelden voor de testdag van 15 oktober 2016. Vervolgens krijgt u per post een uitnodiging met daarin o.a. de tijd waarop u verwacht wordt. Het zou prettig zijn als u uw contactgegevens zou willen mailen, dan zet ik deze in het (strict vertrouwelijke) Excel bestand. Meedoen aan de fitheidstest kost €3,-. De verwachting is dat voor het beweegaanbod zo’n €3,50 per les gevraagd wordt. Groepsgrootte: het streven is om groepen van ongeveer 16 personen samen te stellen.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u bellen met Sebastiaan Verweijen, 06-23869879. Wij hopen u 15 oktober te mogen ontmoeten om zo een start te kunnen maken met een plezierige en gezonde manier van bewegen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen