[Blog] De Afvalrace de Langstraat Marco laat weer van zich horen en gaat er tegen aan

Met de maand december in het vooruitzicht met alle feestdagen en de verjaardag van mijn dochter op komst zakte de moed me in de schoenen.

Hallo allemaal,

Allereerst voor iedereen een goed en gezond 2017!! Hopelijk heeft iedereen fijne dagen gehad!

So, dat is weer tijdje geleden sinds mijn laatste blog. Het ging allemaal niet zo lekker, wilde er zelfs helemaal  mee stoppen. De resultaten waren goed volgens mijn trainer maar zelf vond ik het maar tegenvallen ten opzichte van wat ik er voor moest laten. Met de maand december in het vooruitzicht met alle feestdagen en de verjaardag van mijn dochter op komst zakte de moed me  in de schoenen.

Maar mijn gezin, vrienden en trainer die achter mij zijn blijven staan helpt toch om er weer in te gaan geloven. Ben dan misschien een paar kilo aangekomen maar heb wel weer de juiste mindset bereikt om me weer in te zetten tot het volgen van een betere levensstijl. Ik ga er tegenaan de komende maanden!
Qua sport gaat het erg goed. Bij Medifit in Drunen veel cardiotraining gedaan (loopband, crosstrainer, hometrainer) en proberen mijn bovenlichaam sterker te maken onder begeleiding van mijn trainer Michel. Dit betekent dat ik minimaal 3 keer in de week in de sportschool te vinden ben. Met mountainbiken zelfs al een keer met mijn broer mee geweest en tot mijn eigen verbazing kon ik redelijk meekomen. Wel twee keer gevallen, was de snelheid niet meer gewend!  Met hardlopen ben ik ook al weer begonnen en dat gaat goed. Waar ik vaker blessures kreeg loop ik nu toch alweer 5 km hard achter elkaar.

Al met al na een flinke dip heb ik weer zin in gekregen en hoop het doel van mijn trainer Michel en mijzelf te behalen.

Groetjes,

Marco Viergever

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen