Werk aan de weg in Haarsteeg en Hedikhuizen

Foto: Pixabay

Vanaf 16 januari vinden er wegwerkzaamheden plaats in zowel Haarsteeg als in Hedikhuizen.

 Vanaf maandag 16 januari 2017 wordt er gestart met het herbestraten van de Haarsteegsestraat in Haarsteeg. Naar verwachting duurt dit 6 weken (afhankelijk van weersomstandigheden). De aannemer start ter hoogte van Café de Harmonie en eindigt ter hoogte van kruising met Donkhof.

Er wordt gewerkt in vakken met een maximale lengte van 80 meter. Tijdens de werkzaamheden is de Haarsteegsestraat afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

De werkzaamheden hebben consequenties voor de Arriva buslijn 135. Tijdens de werkzaamheden vervallen de reguliere haltes aan de Tuinbouwweg, Priemsteeg, Haarsteegsestraat en De Hoeven. Reizigers kunnen gebruik maken van de reguliere halte aan Het Zand en de noodhalte aan de Mommersteeg (kruising met de Tuinbouwweg).

Voor meer informatie kijk op www.arriva.nl of bel gratis met de Arriva klantenservice op telefoonnummer 0800-0232545.

Vanaf maandag 16 januari 2017 wordt de Lambertusstraat in Hedikhuizen afgesloten voor het doorgaand verkeer in verband met het vervangen van huis- en kolkaansluitingen. Arno van den Dungen blijft bereikbaar. De werkzaamheden duren tot en met dinsdag 24 januari 2017. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen