[Blog] De Afvalrace de Langstraat Sandra is lekker bezig

Foto: Sandra van Bladel

Hier ben ik weer.

Weer volop aan het sporten, zweten spierpijn enz. Trainingen worden steeds zwaarder. Maar we gaan er tegen aan, de laatste paar kilo ‘ s moeten er nog af.

Hoe combineer ik sporten werken enz ? Op zich gaat het allemaal goed , werk ’s nachts  en sport het liefst in de ochtend. Je zit gewoon helemaal in het ritme, kan ik vandaag niet sporten dan gaan we gewoon morgen. Probeer wel minimaal 3 x in de week.

De trainingen met PT Sandra worden ook zwaarder, maar dat heb je nodig . En we gaan gewoon door tot ik er bij neer val is nog net niet gebeurt. Wel dat ik na het trainen met Sandra deze week het gevoel had of mijn benen verlamt waren , was net of ik er door heen zakte . Dat heb ik geweten twee dagen lang spierpijn gehad aan mijn bovenbenen en liep heel moeilijk .

Ik ben van de week maar nieuwe broeken gaan halen en dan sta je in de winkel welke maat moet ik hebben? Dan maar alle maten mee in het pashokje, en dan kom je met een grote glimlach op je mond het pashokje uit . Yes van maatje 46 naar 40, wat een lekker gevoel is dat .

Hier doe je het voor !!!!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen