Kom je nagels lakken voor Tijn

Foto: Cheryl vd Wiel

De gezamenlijke carnavalsverenigingen uit Vlijmen organiseren een benefietconcert voor Tijn.

Heel Nederland is het niet ontgaan, Tijn met die vreselijke ziekte heeft meer als 2 Miljoen opgehaald voor het glazen huis! Helaas heeft Tijn nog maar een korte tijd met zijn ouders, en willen zij intens genieten met hun kleine zieke mannetje!
Daarom organiseren de gezamenlijke carnavalsverenigingen een benefiet concert voor Tijn, alle gasten die komen hebben gratis entree! Het enige wat de organisatie vraagt is nagels lakken voor €0,50 cent per nagel, in de kleuren van carnaval; Rood Geel Groen. Zij mogen zelf invullen hoeveel nagels zij gelakt willen hebben! De avond word geheel op vrijwillige basis georganiseerd. De artiesten die  vrijwillig komen optreden zijn Danny Diego bekend van Utopia, Sander Kwarten, Sjoerd Mertens , Saskia Damen, Giorgio bekend van Utopia, Ricardo Rossin Irini, Baldr, Jessica en Miranda bekend van Get the fuck out my house, zangeres Silviah en diverse blaaskapellen.

De avond word gehouden op 24 februari in Hotel Prinsen in Vlijmen. Om 20.00 uur gaat de zaal open en het benefietconcert gaat door tot 01.00 uur. De opbrengst gaat naar de ouders van Tijn, zij zullen ook geld storten op stichting Semmy, Stichting Semmy doet onderzoek naar hersenstam kanker. De vreselijke ziekte die Tijn ook getroffen heeft helaas!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen