[Blog] De Afvalrace de Langstraat voor Marco was deel twee erg zwaar

Foto: Marco Viergever

Deel 2 van de Afvalrace

Voor mij persoonlijk was dit het zwaarste deel. Met de maand december als dieptepunt. Door de vele feestjes met alle lekkere dingen en het vele werken was ik deze maand toch wel wat aangekomen. Maar met behulp van familie en vrienden, de begeleiding van Medifit toch snel weer op het juiste spoor gekomen.

Ik kan dan ook met volle tevredenheid zeggen dat ik inmiddels 15 kilo kwijt ben. Niet alleen de kilo’s maken het verschil maar ook mijn vetpercentage. Het sporten bij Medifit gaat me goed af en het sporten op vrijdag met mijn trainer Michel wordt steeds afwisselender. Boksen, circuittraining en binnenkort zelfs basketbaltraining. Leuk, want die sport hebben we beiden gedaan. Michel van zijn 8e tot zijn 23e jaar en ik van mijn 18e tot ook mijn 23e. Mijn vaste looprondje van 4.6km gaat ten opzichte van vorig jaar 4 minuten sneller en de moutainbike-route door de Drunense duinen ruim 10 minuten sneller.

Nu het laatste deel in en volhouden waar ik nu mee bezig ben. Op naar de finaleavond op 1 april in het RKC Stadion in Waalwijk.

Een foto van mijn vroegere wielercarriere  ..Op deze foto was ik 9 jaar en werd ik tweede in de wedstrijd.

Groetjes Marco

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen