[Blog] De Afvalrace de Langstraat Marco heeft een mooi weekend achter de rug

Foto: Marco Viergever

Marco Viergever is één van de deelnemers aan de Afvalrace en ziet de finaleavond steeds dichterbij komen.

Hallo allemaal,

So, het is zondagavond 20:00. Na een aantal dagen sporten even rustig op de bank. Was best zwaar maar erg leuk. Drie dagen achter elkaar sporten geeft een moe maar voldaan gevoel.

Vrijdagmiddag begon al goed. Met mijn PT van Medifit, Michel, gaan basketballen! We hebben allebei wedstrijden gespeeld, maar dat was wel 18 jaar geleden. Zwaar afgebeuld! We hebben een uur lang 1 tegen 1 gespeeld. Springen, duwen en scoren. We waren het nog niet verleerd.

Zaterdag even een stukje gelopen. Een rondje van 4,6km in mijn snelste tijd ooit. Zaterdagavond ook nog even zwaar gesport! Ik deed mee aan het darttoernooi van Harrie Goesten, mijn werkgever. Enig voordeel had ik wel want door de Afvalrace heb ik geen druppel alcohol gedronken en op het einde van de avond was de cup met de grote oren van mij…zware sportJ.

 

Zondag weer vroeg opgestaan om te gaan fietsen met de Pedalo’s, mijn fietsclub. Het weer was prachtig. Dus lekker 75km door het Brabantse landschap getrapt. In de middag nog even lekker naar de duinen. Een stukje wandelen met Monique en de kids.

Al met al een mooi weekend. Ook nog even een dikke pluim naar de andere deelneemsters aan de van de Afvalrace bij Medifit. Top dames, goed getraind onder leiding van Steven.

De einddatum komt al snel dichterbij…. De finaleavond is op zaterdag 1 april in het RKC stadion in Waalwijk. Iedereen is van harte welkom, maar meld je wel van te voren even aan!

Groetjes Marco

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen