Jong Nederland met NLdoet weer in het groen

Zaterdag 11 maart stonden weer veel vrijwilligers klaar om een handje te helpen met het opknappen van de “Boerderij”,  het clubhuis van Jong Nederland Drunen.

Dit jaar was het motto: “ook ons gras is groen”. Het speelveld achter  het clubhuis was namelijk de afgelopen jaren veranderd in een zwarte zandvlakte. Een grote wens was om er weer een mooie grasmat neer te leggen zodat er weer fijn op gespeeld kan worden. Op vrijdag werden de nodige voorbereidingen getroffen en het veld omgeploegd. Op zaterdagmorgen stonden de vrijwilligers letterlijk te trappelen om te beginnen. Het omgeploegde veld moest namelijk weer aangestampt worden en mooi worden uitgevlakt voordat het gras uitgerold kon worden. Behalve het grasveld werd er ook een stoepje aan de voorzijde aangelegd en werd er binnen en buiten druk schoongemaakt. Zelfs de dakgoten werden niet vergeten.

Na een dag hard werken mag het resultaat er zijn. De leden van de club kunnen weer de wekelijkse activiteiten op een mooi veld doen zonder kilo’s zand mee naar binnen te nemen.

Jong Nederland bedankt het Oranje fonds, Bouwmat verhuur, Kuypers graszoden en hoveniersbedrijf de langstraat voor hun steun. Zonder hun steun was dit niet mogelijk geweest.

Jong Nederland Drunen heeft niet alleen activiteiten in en om het clubhuis, de leden gaan ook regelmatig naar de bossen, het park in Venne West of  hebben een leuke activiteit buiten Drunen. Zo is er iedere week iets te beleven voor kinderen van 4 t/m 17 jaar.

Iets voor uw kind? Bij de club mag je vier weken vrijblijvend meedoen.

Kijk op: www.facebook.com/jndrunen voor een impressie van de activiteiten of op www.jongnederlanddrunen.nl. Voor meer informatie mail naar: [email protected] of bel: 06 25416000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen