RegioinBedrijf verhuist naar groter kantoor

Foto: RegioinBedrijf

RegioinBedrijf verhuist naar nieuw kantoor in Waalwijk. De organisatie, bekend van het B2B-concept dat Overheid, Onderwijs en Ondernemers samenbrengt, verhuist vanwege groei naar een grotere locatie. Per 1 juni 2017 vestigt RegioinBedrijf zich aan de Schutweg 13a in Waalwijk.

Frans Moraal, directeur van de organisatie, is blij met de naderende verhuizing. “De doorontwikkeling van ons concept heeft ervoor gezorgd dat RegioinBedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid is. Het huidige kantoor voldoet daarom niet meer aan onze toenemende wensen. Een nieuw kantoor met een betere zichtbaarheid is dan ook een logische stap voor ons.”

Verbeterde faciliteiten
Het nieuwe pand is in meerdere opzichten een verbetering. “Het pand ligt praktisch aan de snelweg A59 en heeft dus een centrale ligging ten opzichte van steden als ‘s-Hertogenbosch en Tilburg”, aldus Moraal. Naast de bereikbaarheid biedt de verhuizing ook andere voordelen. Moraal vervolgt: “We gaan er qua kantoorfaciliteiten sterk op vooruit. De locatie is ruimer en praktischer ingedeeld en we richten enkele flexplekken in waar in alle rust gewerkt kan worden.”

Groeien met RegioinBedrijf
Door de verhuizing gaat RegioinBedrijf met nog meer vertrouwen de toekomst tegemoet. “Vanuit deze locatie kunnen wij ons nog beter richten op onze missie. Wij streven ernaar de zakelijke regio op de kaart zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren. We willen nog verder groeien met ons bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat deze locatie die groei kan faciliteren”, aldus de tevreden directeur van RegioinBedrijf.

Nieuwe gegevens:
Naast een nieuw adres en postcode blijven de overige (contact)gegevens van RegioinBedrijf gelijk:

RegioinBedrijf

Adres: Schutweg 13 a

Postcode: 5145 NP Waalwijk

Telefoonnummer. (0416) 286186

Email: [email protected]

Website: https://www.regioinbedrijf.nl

De Poorterij B.V. – KvK Tilburg nr. 18042813

Over RegioinBedrijf
Het doel van RegioinBedrijf is de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijs en Overheid (3 O’S) te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.  RegioinBedrijf is al ruim 25 jaar actief op het gebied van regiomarketing. De organisatie verzorgt een uniek business-to-business concept gericht op de 3 O’s. RegioinBedrijf verzorgt de internetportal RegioinBedrijf.nl, regionale naslagwerken en netwerkbijeenkomsten (RegioinBedrijf Connect).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen