Collecte voor kinderen met een handicap

Foto: Susanne Reuling

Duizenden vrijwilligers gaan binnenkort weer op pad om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. Ook in Heusden komen zij aan de deur tijdens de landelijke collecteweek van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) van 13 t/m 18 november 2017. Onder hen ook de medewerkers van Stichting de Schroef.

Want net als het NGSK vinden wij dat ieder kind moet kunnen sporten en bewegen. Van de opbrengst van de collecte gaat 50% naar het NSGK en de andere 50% gebruiken we voor projecten in de gemeente Heusden om kinderen met een beperking lokaal te laten sporten. De opbrengst van dit jaar gebruiken we om een vrijetijdsmarkt voor Specials te organiseren. De eerste editie in 2017 was een groot succes en dat wil Stichting de Schroef graag herhalen.

En moeten niet alle kinderen zich gewoon kind kunnen voelen?
Het NSGK helpt om deze drempels uit de weg te ruimen. Zodat kinderen gewoon kunnen spelen, leren, wonen en werken, sámen met niet-gehandicapte leeftijdgenoten.

Collectant gemist?
Heeft u geen collectant aan de deur gehad maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan met een online donatie via https://www.nsgk.nl/hoe-kan-ik-helpen/kom-in-actie/alle-acties/online-collectebus/?actie=312

NSGK is in het bezit van het CBF-keurmerk. Dit garandeert dat ze op een verantwoorde manier omgaat met de giften die zij ontvangt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen