’n Klein Dwergonisch Matineeke met ’t Groot Dwergonisch Mannenkoor

Foto: Pixabay

Onder de naam ’t Dwergonisch Matineeke zal er op zondagmiddag 4 februari 2018 van 14.00 tot 18.00 uur in Partycentrum De Remise in Drunen een vrolijk meezingspektakel plaatsvinden.

Nederlandse juweeltjes
Hoewel het met het Carnaval in 2017 écht de allerlaatste keer was dat het Groot Dwergonisch Mannenkoor de roemruchtige meezingavonden van de Grote Dwergonische Oevertuure organiseerde, weten de mannen niet van ophouden…. Zij blijven er heel veel plezier in vinden om hun publiek mee te sleuren in het gezellig samen zingen van de allermooiste Nederlandstalige liedjes. Daarom nodigen ze ook dit jaar alle Dwergoniërs uit voor een kleinschalig meezingfeestje op de zondag vóór Carnaval.
Op dit festijn kan iedereen genieten van een zeer afwisselend repertoire van louter juweeltjes van de Nederlandse liedkunst; van de Amsterdamse grachten tot het Heusdense land, van ’t kleine café aan de haven tot in de hemel…

Diva’s
Als tegenhanger van de stoere, bassende mannenstemmen zullen deze middag ook de sprankelende soprane klanken van de te beluisteren zijn. Al eerder werkten zij mee aan het succes van de optredens van het GDM. Met een aangepaste naam en in een nieuwe samenstelling brengen zij ook deze keer hun eigen liedjes, die eveneens fijn mee te zingen zijn.
De middag wordt swingend afgesloten met de vrolijke ritmes van sambaband Sambastica uit ’s-Hertogenbosch.

Gratis
Voor alle Dwergoniërs die staan te popelen om aan carnaval te beginnen, maar ook voor degenen die graag meezingen met Nederlandstalige muziek, is deze opwarmer van het Dwergonisch Carnaval 2018 een absolute aanrader. Natuurlijk kan er ook weer volop meegezongen worden met de liedjes omdat de teksten op grote schermen geprojecteerd zullen worden.
Dankzij de bijdrage van sponsoren is de entree gratis!
Dus noteer in je agenda: ’t Dwergonisch Matineeke op zondagmiddag 4 februari bij Partycentrum De Remise.

Reacties

article
27127
'n Klein Dwergonisch Matineeke met ’t Groot Dwergonisch Mannenkoor
Onder de naam ’t Dwergonisch Matineeke zal er op zondagmiddag 4 februari 2018 van 14.00 tot
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20180114/n-klein-dwergonisch-matineeke-t-groot-dwergonisch-mannenkoor/
2018-01-14T08:53:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/01/14085310/mic-1132528__340.jpg
Nieuws