HHC ’09 verkoopt huid duur tegen SV Reeshof

HHC’09 heeft aan de thuiswedstrijd tegen Reeshof een punt overgehouden, het werd 2-2.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, nadat Reeshof na een kwartier op voorsprong kwam maakte Sinan Alkan in de 38e minuut gelijk. Het begin van de 2e helft was voor Reeshof, dat resulteerde in een 1-2 voorsprong voor de gasten. Na een spannende fase kwam na een handsbal van Reeshof de bal op de stip te liggen. Wederom was het Sinan Alkan die de score gelijk trok.
Na een tumultueuze slotfase waarin de wedstrijd zelfs nog even stil lag, kwamen beide ploegen niet tot scoren waardoor de eindstand op 2-2 bleef steken.
Volgende week speelt HHC’09 wederom om 14:30 uur thuis, dan tegen concurrent RKDSV uit Diessen.