Landmeetkundige werkzaamheden in gemeente

Foto: Pixabay

De komende periode worden landmeetkundige werkzaamheden uitgevoerd.

Deze werkzaamheden worden van 21 maart tot 20 april uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf GeoNed. Zij actualiseren hiermee de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Deze werkzaamheden vinden plaats in de openbare ruimte maar ook op particulier terrein. In de openbare ruimte worden bijvoorbeeld aanpassingen gemeten aan wegen en plantsoenen. Op particulier terrein gaat het vooral om metingen aan woningen, bijvoorbeeld het inmeten van een nieuwbouwwoning, een aanbouw of een schuur.

Wanneer een medewerker werkzaamheden wil uitvoeren op particulier terrein dan vraagt hij hiervoor toestemming aan de eigenaar. De medewerkers van GeoNed zijn herkenbaar aan hun bedrijfskleding en hun bedrijfs-identiteitsbewijs. Deze dragen zij zichtbaar op hun kleding. Daarnaast hebben zij ook een introductiebrief van de gemeente bij zich.

Vertrouw je de situatie niet? Neem dan contact op met de gemeente Heusden via telefoonnummer (073) 513 17 89. Zij kunnen verifiëren of de medewerker die aan de deur staat in dienst is van GeoNed.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen