Lente in de Drunense deining met Frans Kapteijns

Kampina, Kempen, Noord-Brabant, Nederland, Europa
Kampina, Kempen, Noord-Brabant, Nederland, Europa
Foto: Frans Kapteijns

Lente in de Drunense Deining, in april vieren we de lente. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap, het seizoen van het begin van het leven. Boswachter Frans Kapteijns neemt ons mee in wat dit nieuwe seizoen ons te bieden heeft.

Welke bijzondere fenomenen vinden er de aankomende weken plaats. Wat valt er te ontdekken in de natuur.

Kapteijns: “Ik hoop dat mensen door mij de natuur meer gaan waarderen en er ook beter voor gaan zorgen. En dat is niet alleen een kwestie van afval in de prullenbak gooien en lid worden van Natuurmonumenten! Ook in de eigen achtertuin kan men een substantiële bijdrage leveren aan natuurbehoud in Nederland.”

Frans Kapteijns is boswachter bij Natuurmonumenten, na zijn pensioen is hij als vrijwilliger blijven werken voor deze organisatie. Zijn kennis en enthousiasme voor de natuur heeft hij overgebracht in diverse radio- en tv-programma’s. En als boswachter Frans deelt hij op twitter met meer dan 12.500 volgers dagelijks zijn mooiste natuurmomenten.

Drunense Deining
Zaterdag 7 april 11 uur in de Bibliotheek in Drunen, Rooseveltstraat 32 Deze activiteit is gratis maar we vinden het fijn als u laten weten dat u komt. Dit kan via  [email protected]
www.bibliotheekheusden.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen