Belangrijke wedstrijd voor Nieuwkuijk en Haarsteeg

Foto: Heusden Nieuws

Aanstaande zondag komen alle Heusdense voetbalclubs weer aan de aftrap met als belangrijkste wedstrijd de derby tussen Nieuwkuijk en Haarsteeg.

Voor zowel Nieuwkuijk als Haarsteeg staat er zondag veel op het spel. De beide degradatiekandidaten treffen elkaar aan de Kerkstraat in Nieuwkuijk. Bij verlies van deze wedstrijd komt de verliezer echt in de problemen voor behoud van de 3e klasse. Ook Vlijmense Boys is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud en gaat op  bezoek bij Sint Michielsgestel en wil zich revancheren op de grote nederlaag van vorige week. RKDVC dat in de middenmoot staat en geen zorgen heeft gaat op bezoek bij de koploper Real Lunet in Vught en kan hopelijk voor een verrassing zorgen na twee nederlagen op rij.

De wedstrijd Nieuwkuijk tegen Haarsteeg is tevens een wedstrijd om Willy Naessens Cup.

In de 4e klasse D kan HHC’09 de punten ook hard gebruiken om niet in de problemen te komen. De nummer tien krijgt bezoek van nummer vijf Jong Brabant uit Berkel Enschot. SC Elshout gaat op bezoek bij Chaam en verdedigt naar zijn mooie vierde plaats en heeft nog altijd uitzicht op nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

FC Drunen krijgt in de vijfde klasse bezoek van TPO (Tussen Pijnhopen Opgericht) uit Moerdijk. TPO staat op een laatste plaats en heeft één punt minder dan FC Drunen. De laatste overwinning van de Drunenaren was 3 december en wordt het weer eens tijd voor weer een driepunter.

Programma 8 april
14.30 uur Nieuwkuijk – Haarsteeg
14.30 uur Real Lunet – RKDVC
14.30 uur Sint Michielsgestel – Vlijmense Boys
14.30 uur HHC ’09 – Jong Brabant
14.30 uur Chaam – SC Elshout
14.00 uur FC Drunen – TPO

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen