Hobbytentoonstelling bij Den Elshof

Foto: Pixabay

De KBO afdeling Elshout bestaat dit jaar 50 jaar. Den Elshof organiseert ter gelegenheid hiervan een hobby tentoonstelling voor en door senioren.

Op vrijdag 20 april vanaf 13.30 uur kunnen actieve senioren hun hobby’s, op welk gebied dan ook, aan anderen laten zien. Heel veel mensen zijn, thuis of elders, creatief bezig en kunnen trots zijn op hetgeen zij maken, gemaakt of verzameld hebben.

Dat kan zijn : Handwerken of creatieve werkjes in welke vorm dan ook, schilderen of kleuren, modelbouwen of het maken van miniaturen, koken, bakken of het bespelen van een instrument. Ook het verzamelen van luciferdoosjes, suikerzakjes, sigarenbandjes, postzegels, speldjes is wel eens leuk om te laten zien. Andere hobbyisten maken vogelkooitjes, windorgels etc. en zo zijn er zeker nog meer voorbeelden te noemen.

Er zijn al flink wat aanmeldingen binnen en wij willen van alles slechts één toe laten zodat er een grote variatie zal zijn. Het is bovendien een tentoonstelling en zéker geen verkoop. De koffie en thee zijn voor alle deelnemers en voor alle bezoekers gratis. Wij hopen op een grote belangstelling en er is volop ruimte en gelegenheid alles te laten zien en misschien blijkt een en ander een inspiratiebron voor anderen te zijn.

Aanmelden kan nog tot 14 april bij Lia Knippels  06-57175342 of via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen