TSV Gudok benut de kansen beter dan SC Elshout

De uitwedstrijd tegen Gudok in januari verloren we terecht met 5-1. Maar dat wil niet altijd iets zeggen dus met z’n allen er weer voor gaan.

Vanaf het begin was het een felle en snelle pot, Gudok maakt vanuit een vrije trap in de 10e minuut de 0-1 à la Luc van Noort, het kunstje wordt gekopieerd intussen… Er komen een paar kleine kansjes, SC Elshout geeft goeie tegenstand. In de 39e minuut knokken we ons naar voren en maakt Thom de 1-1. Jammer dat de kansen aan het eind van de eerste helft nèt niet worden benut.

De tweede helft is Gudok toch wel beter, het is eigenlijk wachten op een doelpunt van hun kant. Maar het loopt anders, Luc van Noort scoort weer eens met een prachtig schot via een vrije trap de 2-1 binnen. Meteen erna scoort Gudok weer de gelijkmaker ook met een vrije trap. In de 83e minuut komt de ommekeer met de 2-3, en even later wordt het buitenspel vlaggen van onze grensrechter genegeerd en scoren ze de 2-4. Eigenlijk heeft Gudok niet veel kansen nodig, ze scoren ze gewoon bijna allemaal. Zo win je natuurlijk.