SC Elshout door overwinning vaster op de vierde plaats

Vanaf het begin is het een gelijkopgaande strijd tegen Viola. Roel valt uit, dan ontstaat is er even chaos, een goal van Viola wordt afgekeurd voor buitenspel. Daarna een grote kans voor Elshout maar de bal wordt op de doellijn tegengehouden.

In de tweede helft meteen weer een paar grote kansen maar toch wordt de eerste goal gezet door Viola in de 57e minuut. De gelijkmaker is een prachtig afstandsschot door Remco. Eigenlijk blijft het een gelijkopgaande pot. Thom krijgt bijna een penalty, Viola wordt weer sterker, kansen over en weer.

In de 83e minuut maakt John van Beveren weer zijn rentree na een lange blessure. In de 85e minuut maakt Luc v.d. Aker de 2-1, het vlaggen van de grensrechter wordt niet serieus genomen. Eindstand dus 2-1! Mooi, we blijven zo toch wat vaster op de 4e plaats staan!

In de kantine begint de volgende competitie, de gezelligste kantine van Zuid1, zondag 4D, verzonnen door de spelers van Viola. SC Elshout heeft zijn best gedaan, bijna alle elftallen waren er, er was een DJ, er werden hapjes geserveerd door de club, en als klap op de vuurpijl was er Mooke Tom, de plaatselijke invalzanger.