Inschrijven voor Dorpsquiz Herpt

Foto: Dorps quiz Herpt

Jaaaa… je leest het goed! Ook het prachtige dorpje Herpt gaat aan de hype die dorpsquiz heet. Enkele dorpsgenoten hebben de koppen bij elkaar gestoken om een super leuke quiz in elkaar te zetten.

Wat houdt dit in?
De quiz bestaat uit allerlei kennisvragen en opdrachten. Maar er zitten ook zoekopdrachten in het dorp bij. Lekker actief quizzen dus. Natuurlijk komen er vragen over Herpt in voor, maar vergis je niet, dit is slechts een onderdeel van de quiz.

Je kunt je per team inschrijven, van jong tot oud, maar met een minimale leeftijd van 16 jaar, aan een maximum leeftijd telt niet. Probeer dus een mooie mix te maken in je team, want de vragen zullen heel divers zijn. Maak een team met je vrienden, familie, collega’s of die fijne buren. Maar denk ook eens aan die buurvrouw/buurman waarvan je het vermoeden hebt dat diegene vaak alleen thuis is, of juist aan de mensen die net nieuw in je straat zijn komen wonen. De dorpsquiz is een super leuke gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en mensen te betrekken bij het dorp Herpt!

Advies is een team van 8 tot maximaal 12 personen te maken, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Let wel, het “speelhuis” moet wel in Herpt staan.

De quizavond is op 22 september, je zult met je team de gehele avond nodig hebben om de quiz te maken. Denk aan opgeladen laptops, smartphones en de ouderwetse encyclopedieën. Een week later, 29 september is er  een “feestavond” waar op de organisatie  de uitslag bekend zal gaan maken. Noteer deze avonden alvast in je agenda. Want dit wil je niet missen.

Like deze pagina, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en tips.
Aanmelden kan via deze link:

http://portal.flywheelsites.com/dorpsquiz-herpt/

Heel veel leut toegewenst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen