SC Elshout wint niet van RKDSV

De basisopstelling is behoorlijk gehavend intussen aan het eind van het seizoen en ook de hemelvaartsvakantie zorgt dat de spoeling dunner wordt.

Toch start SC Elshout fris aan de start, het duurt zeker 10 minuten voordat keeper Sam voor de eerste keer de bal aanraakt. Na een kwartier gaat de strijd gelijk op, en RKDSV opent de score met een lucky goal in de 34e minuut. Vanuit een corner en een schouder valt de bal binnenkant paal, Sam pakt ‘m nog maar volgens scheids- en de grensrechter is de bal over de achterlijn, 0-1.

De tweede helft blijft hetzelfde beeld geven, gelijke strijd, nu scoort Remco voor SC Elshout een wat lucky goal, een schot valt via de tegenstander in de touwen in de 54e minuut, 1-1.

Een gelijke strijd met aan beide kanten kansen eindigt met 1-1. Jammer dat de scheids niet 5 minuten langer liet spelen, de 2-1 hing in de lucht. De nacompetitie kunnen we wel vergeten, we hebben het definitief niet meer in eigen hand. Gelukkig blijven we, lekker hoog, in de 4e klasse handhaven, en daar is iedereen uiteindelijk tevreden mee.