HHC ’09 2 blijft op titelkoers

Zondag stond er een spannende uitwedstrijd op het programma: de nummer 1, HHC’09 2, tegen de nummer 2, Rhelico 2.

Het begin van de wedstrijd leek op de vorige wedstrijd: niet best. Gaandeweg kwam HHC’09 meer in het spel. Met 0-1 gaan we de rust in, nadat Jörn van Noort een lange bal geeft op Umit Buyuk, deze de bal breed legt op Jeffrey Smits en hij beheerst scoort.
Al gauw in de tweede helft werd het 0-2 na een verre bal van Barry Buys op Jeffrey Smits die wederom scoorde. Ook de 0-3 kwam van de voet van Jeffrey Smits na een voorzet van Umit Buyuk vanaf rechts, die de bal van afstand kreeg van Jörn van Noort. Keeper Ervin de Vaan, die veel knappe reddingen had, wilde een bal overtikken, maar helaas tikte hij de 1-3 in. Het werd uiteindelijk 1-4 na een goede voorzet van Yasin Bolat, waarna Umit Buyuk tegen de lat schoot en het Berat Köse was die niet verzuimde.

Donderdagavond om 19.15 uur volgt nog een belangrijke thuiswedstrijd tegen HRC’14 2, dus kom HHC’09 2 aanmoedigen!”