Inschrijven voor BeachEvenement kan nog steeds

Foto: Beach evenement Hoge Heide

Op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 vindt de eerste editie van het Beach Evenement plaats bij de Hoge Heide in Vlijmen. In dit weekend wordt het parkeerterrein omgetoverd tot een heus evenemententerrein met verschillende activiteiten.

De zaterdag wordt gestart met een beachvolleybaltoernooi voor alle leeftijden. Ervaring is niet nodig, want het evenement is toegankelijk voor iedereen. Een team kan al gevormd worden vanaf 6 personen. Door middel van een poule speelt elk team meerdere wedstrijden. Daarnaast is er tijd voor het nuttigen van een drankje en/of hapje welke op het terrein aanwezig zijn. Ook aan de kinderen is gedacht, de gehele dag is er een groot springkussen aanwezig. Met een achtergrondmuziekje zullen de zomerse sferen je tegemoet komen. Aansluitend aan het toernooi vindt er een beachparty plaats. Beachvolleybalspelers krijgen automatisch toegang tot de beachparty, maar uiteraard kunnen er ook losse kaarten aan de deur gekocht worden.

De zondag staat vanaf 11.00 uur in het teken van het beachsoccer toernooi. Met een spelersaantal van minimaal 5 personen spelen de teams verschillende wedstrijden tegen elkaar. Ook voor dit toernooi geldt geen minimale leeftijd en is ervaring niet verplicht.

Mocht je graag willen deelnemen aan een van de toernooien? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar [email protected]. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via telefoonnummer 073-5119657.

Niks voor jou, maar wil je toch graag een kijkje nemen? Toeschouwers voor beide dagen zijn altijd welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen