Buurt Bestuurt Oudheusden is op zoek naar de beste buurtgenoot

Foto: Buurt Bestuurt Oudheusden

Buurt Bestuurt Oudheusden is erg betrokken bij de wijk Oudheusden.Ze willen graag samen met andere bewoners het in het  dorp Oudheusden zo aangenaam mogelijk maken.

De “buurtgenoot van de maand” is daar één voorbeeld van, Buurt Bestuurt Oudheusden wil iemand die bijzondere dingen doet in/voor de wijk belonen en zo de andere bewoners aanzetten om voor elkaar klaar te staan. Dat hoeven geen grote dingen te zijn. Maar mensen die elkaar helpen om een boodschap mee te brengen voor iemand die slecht ter been is of bijvoorbeeld íemand die zich voor de buurt inzet en activiteiten organiseert zoals een Bingo of een kaartavond.  Stel hem/haar kandidaat voor deze mooie en zeker iets zeggende titel. Degene die verkozen wordt krijgt  een mooie bon die ze mogen uitgeven bij de plaatselijke winkel.

Het nomineren voor de titel “buurtgenoot van de maand” gaat als volgt, U geeft iemand op via [email protected] met de naam en het adres van deze persoon. Ook de uitleg waarom deze persoon deze titel verdiend zal in de mail vermeld moeten worden. Bij meerdere aanmeldingen zal het team Buurt Bestuurt Oudheusden overleggen wie de titel het meeste verdiend.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties

article
32275
Buurt Bestuurt Oudheusden is op zoek naar de beste buurtgenoot
Buurt Bestuurt Oudheusden is erg betrokken bij de wijk Oudheusden.Ze willen graag samen met andere
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20180808/buurt-bestuurt-oudheusden-is-op-zoek-naar-beste-buurtgenoot/
2018-08-08T15:45:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/08/08154503/Buurtbestuurtoudheusden-logo.jpg
Nieuws