Veiligheidsmarkt gemeente Heusden op zaterdag 15 september

Foto: FPMB Erik Haverhals

Op zaterdag 15 september a.s. op het Raadhuisplein te Drunen wordt de Veiligheidsmarkt gemeente Heusden om 10.30 uur geopend door waarnemend Burgemeester Roel Augustijn en de Jeugd-Burgemeesters Casper en Julia doormiddel van het zetten van een verfhandtekening (stoppestennu.nl).

Deze dag geven wij de aftrap van de week tegen het pesten (17 t/m 21 september a.s.) Van 10.30 uur tot 16.00 uur staat de markt bol van activiteiten. 16 Deelnemende partijen geven voorlichting of laten deze dag zien wat zij in huis hebben op het gebied van veiligheid.

De gehele dag zijn er doorlopende demonstraties, denk hierbij aan het aanhouden van een boef in samenwerking met honden of met politie op een bike. VVN afdeling Heusden is aanwezig met een remweg demo, EHBO met reanimatie en AED, buro Halt met een “alcohol” bril, nietwegkijken.nl (=gemeente Heusden) in samenwerking met Strukton, men kan plaats nemen in een echte politie Porsche en nog vele andere. Voor de kinderen zijn er diversen activiteiten o.a.: boeven vangen, brandje blussen en (voor kinderen t/m 9 jaar) is een springkussen aanwezig.

Wilt u niets missen over de Veiligheidsmarkt, like onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Veiligheidsmarkt.gem.Heusden/ dan blijft u op de hoogte van alle activiteiten.

Deelnemende partijen zijn:
Politie, Brandweer, EHBO, ContourdeTwern, Premax beveiligingen, Rabobank, Halt, VVN, VeiligThuis middenbrabant, Buurt app, Buurtpreventie, Trouwe verdedigers, Stoppestennu, Gemeente Heusden, Structon en Promotieteam Nul.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen