1e Jeugd muzieknacht Harmonie Drunen succesvol

Foto: Harmonie Drunen

Harmonie Drunen viert dit jaar feest omdat de vereniging 175 jaar bestaat. De jubileumcommissie organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten in de gemeente Heusden. Speciaal voor de jeugdleden organiseerde de harmonie op 1 en 2 september een Jeugd muzieknacht.

De jeugdleden kregen rondom de boerderij van Jong Nederland een bijzonder programma aangeboden. En hoewel de eigen muziekinstrumenten niet mee hoefden, werd er toch muziek gemaakt.

Workshop Ringtone maken
Digitale muziek maken was één van de thema’s. Door de Stichting Elektruck werd een workshop Ringtone maken georganiseerd. De stichting heeft een oude BBA bus omgetoverd tot een echte muziekstudio. Op computers ging de jeugd fanatiek aan de slag om uiteindelijk een ringtone voor de eigen telefoon te maken.

Avondprogramma
Het avondprogramma bestond onder andere uit een barbecue, het koekiemonsterspel, een dropping en aansluitend een kampvuur. Het werd een korte nacht voor alle deelnemers. Tijn van der Heijden (deelnemer aan de jeugd muzieknacht): “Het was geweldig leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat we volgend jaar weer allemaal van de partij kunnen zijn om er een nog groter feest van te maken! Het zal wel moeilijk zijn om het hoge niveau van dit jaar te overtreffen!”. Super dat de harmonie dit voor de jeugd heeft georganiseerd.

Zaterdag 22 september jubileumfeest
Op zaterdag 22 september organiseert Harmonie Drunen het 175-jaar-jubileumfeest met als thema: ‘De faute party’. De feestavond wordt gehouden bij De Zeuve Lantaarns in Drunen en start om 20:00 uur. De avond staat in het teken van ontmoeten, liefde voor muziek en bijzondere optredens. Leden en oud-leden zijn van harte welkom het feest mee te vieren. Ben je lid van Harmonie Drunen of ben je lid geweest? Dan ben je van harte welkom. Toegang alleen na aanmelding via www.harmonie-drunen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen